Spaghetti Blauwaderkaas

Diner,
4 personen,
20 minuten

Ingrediƫnten

  • 90 gr. Blauwaderkaas
  • 250 gr. rundergehakt
  • 100 gr. walnoten
  • 100 gr. geraspte belegen kaas
  • 50 gr. boter
  • 50 gr. bloem
  • 500 ml melk
  • 250 gr. spaghetti
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout
  • 2 takjes basilicum

Bereidingswijze

Een lekker pasta recept met een beetje pit? Deze spaghetti met de zachte, boterachtige gorgonzola kaas is snel gemaakt en ontzettend lekker!

  • Kook de spaghetti in een grote pan met voldoende water en een snufje zout. Giet af nadat het gekookt is.
  • Rul het rundergehakt in een pan en voeg peper, zout en het teentje knoflook toe naar smaak.
  • Smelt de boter in een pan en voeg de bloem toe. Roer de bloem in een minuut door de boter heen.
  • Voeg, al roerend, de melk toe tot het mengsel een gladde saus wordt. Voeg daarna de geraspte kaas en gorgonzola toe en blijf roeren tot het is gesmolten.
  • Voeg dan de gorgonzola saus en de spaghetti bij het gehakt.
  • Strooi tot slot de stukjes walnoot en gesneden basilicum er overheen.

Eet smakelijk! 

Drankadvies:

Witte wijn droog

Hier vind je ons

Op deze kaart ontdek je de dichtstbijzijnde Kaaskoerier.