Ingrediƫnten
- 90 gr. Blauwaderkaas
- 250 gr. rundergehakt
- 100 gr. walnoten
- 100 gr. geraspte belegen kaas
- 50 gr. boter
- 50 gr. bloem
- 500 ml melk
- 250 gr. spaghetti
- 1 teentje knoflook
- peper en zout
- 2 takjes basilicum
Bereidingswijze
Een lekker pasta recept met een beetje pit? Deze spaghetti met de zachte, boterachtige gorgonzola kaas is snel gemaakt en ontzettend lekker!
- Kook de spaghetti in een grote pan met voldoende water en een snufje zout. Giet af nadat het gekookt is.
- Rul het rundergehakt in een pan en voeg peper, zout en het teentje knoflook toe naar smaak.
- Smelt de boter in een pan en voeg de bloem toe. Roer de bloem in een minuut door de boter heen.
- Voeg, al roerend, de melk toe tot het mengsel een gladde saus wordt. Voeg daarna de geraspte kaas en gorgonzola toe en blijf roeren tot het is gesmolten.
- Voeg dan de gorgonzola saus en de spaghetti bij het gehakt.
- Strooi tot slot de stukjes walnoot en gesneden basilicum er overheen.
Eet smakelijk!
Drankadvies:
Witte wijn droog