“Trouwe en tevreden klanten, daar gaan we iedere week weer voor”
De Braankse Kaaskoerier

Johan en Ankie Sloots zijn de twee gezichten die horen bij de Braankse Kaaskoerier. ‘Braank’ is het plaatselijke dialect voor Brandwijk, een dorp in de Molenlanden, waar Johan en Ankie hun thuisbasis hebben.

Al sinds 1986 is Johan te vinden op de markt. Sinds 2014 ondersteunt zijn dochter Ankie hem met veel plezier. Een tevreden klant is de absolute basis van de Braankse Kaaskoerier. Zowel Johan als Ankie zijn altijd in voor een gezellig praatje terwijl ze je voorzien van een lekker stukje kaas.Johan: “juist de nieuwste trends van kaas, waarmee De Kaaskoerier in vooruit loopt, maken het zo leuk de klanten op de markt te verrassen en eerst te laten proeven”. Ook daarom komen de trouwe klanten wekelijks naar onze markten, er is altijd wel wat te beleven op de markt.Ankie: ‘trouwe en tevreden klanten, daar gaan we iedere week weer voor’.

Op deze markten vind je De Braankse Kaaskoerier

Woensdag

Sliedrecht

08:00 – 14:00 uur
Burgemeester Winklerplein, Sliedrecht

Donderdag

Dussen

08:30 – 12:30 uur
Vrijheidsplein, Dussen

Hank

13:30 – 16:30 uur
Kerkstraat, Hank

Vrijdag

Beneden-Leeuwen

08:30 – 12:30 uur
Zandstraat, Beneden-Leeuwaen

Zaterdag

’s Gravendeel 

09:00 – 12:30 uur
Weegje, ’s Gravendeel

Kies uit een rijk assortiment

Bij De Kaaskoerier heb je volop keuze. Of je nu een heerlijk stuk Noord-Hollandse kaas zoekt, stoere ambachtelijke boerenkaas, lekkere milde geitenkaas of iets spannends uit het buitenland: in ons assortiment vind je het beslist!