Salade van asperges en couscous met geitenkaas

Diner,
4 personen,
40 minuten

Ingrediënten

  • 1 bos groene asperges
  • ½ krop ijsbergsla
  • 2 zakjes luxe slamix
  • 100 gram parelcouscous
  • Verse koriander
  • Za’atar kruidenmengsel
  • 3 tomaten
  • 100 gram geitenkaas oud of belegen
  • Handje walnoten
  • Olijfolie

Bereidingswijze

Deze bijzondere salade met geitenkaas is lekker met landbrood.

Stap 1 Schil de asperges (alleen de onderzijde) en grill ze tot ze beetgaar zijn.

Stap 2 Snij de krop ijsbergsla in grove stukken.

Stap 3 Kook de parelcouscous in water met zout of groentebouillon volgens de verpakking.

Stap 4 Spoel de couscous koud af en maak deze aan met olijfolie, koriander en za’atar.

Stap 5 Bouw de salade op. Hou de couscous in het midden en de ijsberg en luxe slamix eromheen.

Stap 6 Beleg het verder met de gegrilde asperges, gesneden tomaat en blokjes geitenkaas.

Stap 7 Verdeel de walnoten over de sla.

Serveer de salade met een stuk landbrood.

Eet smakelijk!

Drankadvies:

Witte wijn, droog

Hier vind je ons

Op deze kaart ontdek je de dichtstbijzijnde Kaaskoerier.