Gemarineerde geitenkaasbolletjes

Tussendoortje,
4 personen,
80 minuten

Ingrediƫnten

  • 250 gram jonge geitenkaas
  • 1 eetlepel pesto
  • 1 bakje olijven
  • 1 potje zongedroogde tomaat
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout
  • Half bosje basilicum

Bereidingswijze

Feestelijke geitenkaasbolletjes, gemakkelijk te maken en heerlijk bij de borrel!

Stap 1 Boor uit de geitenkaas op kamertemperatuur met een pomme parisienneboor mooie bolletjes.

Stap 2 Vermeng de bolletjes met de olijfolie, pesto en gesneden basilicum en laat ze een uur marineren.

Stap 3 Leg de gemarineerde geitenkaas samen met de olijven en gedroogde tomaat op een plank. Voeg naar smaak peper en zout toe.

Serveer met vers gebakken (land)brood.

Eet smakelijk!

Drankadvies:

Witte wijn

Hier vind je ons

Op deze kaart ontdek je de dichtstbijzijnde Kaaskoerier.