Over De Kaaskoerier

De beste op de markt

De Kaaskoerier is gestart vanuit een heldere ambitie: wij willen de beste zijn op de markt. Punt. Deze ambitie willen we vervullen door ondernemend en eigentijds te zijn en altijd harmonie na te streven. Deze mooie woorden houden voor jou een heldere belofte in. Je kunt bij De Kaaskoerier altijd rekenen op professioneel persoonlijk advies, de beste kwaliteit kaas en het meest complete assortiment. Geen wonder dat ons credo luidt: De Kaaskoerier brengt meer smaak op de markt.

Ondernemend

Dat we ondernemend zijn met passie voor kaas betekent dat we onze kazen zo voordelig mogelijk inkopen. Dit voordeel geven we vervolgens meteen door aan onze klanten. Ons streven is echter niet de goedkoopste te willen zijn, maar we willen jou echter wél de beste kwaliteit kaas bieden tegen de scherpste prijs.

Eigentijds

Eigentijds is ook een belangrijke eigenschap van De Kaaskoerier. We zitten bovenop de trends op het gebied van food in het algemeen en kaas in het bijzonder. Door altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen kunnen we jou extra goed adviseren. Bovendien stemmen we ons kaasassortiment af op nieuwe ontwikkelingen in de wereld van kaas. Met andere woorden: we willen je altijd gepassioneerd blijven verrassen en inspireren met nieuwe producten en smaken.

Harmonie

Ook harmonie is een sleutelbegrip bij De Kaaskoerier. We kennen onze klanten graag persoonlijk en zijn blij als we je goed kunnen adviseren. Harmonie komt ook terug in de manier waarop je de kaas mee naar huis krijgt: altijd keurig verpakt. Tot slot is de uitstraling van De Kaaskoerier op elke markt vergelijkbaar. Hierdoor herken je onze marktkramen meteen én kun je overal rekenen op dezelfde service en kwaliteit.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of een tip? We horen het graag van je!